Krem tłusty o bardzo aromatycznym, kokosowym smaku i aksamitnej, smarownej konsystencji. Dedykowany do bezpośredniego dozowania na tartaletki, do łączenia innymi tłuszczami, jak margaryna czy kremami, np. bita śmietana w monoporcjach deserowych.
Produkt: Coco Cream
Smak: kokosowy
Zastosowanie: dodatek do deserów lodowych i monoporcji
Opakowanie jednostkowe: 3 kg wiadro
Termin ważności: 12 m-cy
Coco Cream
Krem tłusty o bardzo aromatycznym, kokosowym smaku i aksamitnej, smarownej konsystencji. Dedykowany do bezpośredniego dozowania na tartaletki, do łączenia innymi tłuszczami,...
Aksamitny krem czekoladowy z udziałem 13 % pasty z orzecha laskowego do stosowania na zimno. Ma szerokie zastosowanie w cukiernictwie oraz gastronomii. Idealnie łączy się z bitą śmietaną.
Produkt: Nut Cream z 13% orzechów laskowych
Smak: czekoladowo orzechowy
Zastosowanie: dodatek do deserów lodowych i monoporcji
Opakowanie jednostkowe: 5 kg wiadro
Termin ważności: 12 m-cy
Nut Cream z 13% orzechów laskowych
Aksamitny krem czekoladowy z udziałem 13 % pasty z orzecha laskowego do stosowania na zimno. Ma szerokie zastosowanie w cukiernictwie oraz...
Krem tłusty o smaku białej czekolady i aksamitnej, smarownej konsystencji (w temp. pokojowej). Dedykowany do bezpośredniego dozowania na tartaletki, do łączenia innymi tłuszczami, jak margaryna czy kremami, np. bita śmietana w ciastach deserowych.
Produkt: White Chocolate Cream
Smak: białej czekolady
Zastosowanie: dodatek do deserów lodowych i monoporcji
Opakowanie jednostkowe: 3 kg wiadro
Termin ważności: 12 m-cy
White Chocolate Cream
Krem tłusty o smaku białej czekolady i aksamitnej, smarownej konsystencji (w temp. pokojowej). Dedykowany do bezpośredniego dozowania na tartaletki, do łączenia...