Nasza Oferta

Kremy tłuste termostabilne

Maestro 04

Używany w ciasteczkach kruchych, rogalikach, ciastkach francuskich i półfrancuskich. Produkowany jest według oryginalnej receptury, z surowców najwyższej jakości, dzięki czemu uzyskujemy...
Więcej

Nut Bake z 13% orzechów laskowych

Krem czekoladowy z udziałem pasty z orzecha laskowego oraz skrobi, dzięki czemu produkt dedykowany jest do zapiekania w ciastkach kruchych, drożdżowych,...
Więcej

Nut Nut

Ekonomiczna wersja kremu Nut Bake (zmniejszona ilość pasty na rzecz aromatu orzecha laskowego). Dodatkowo prócz właściwości do zapiekania krem można stosować...
Więcej

Kremy tłuste na zimno

Coco Cream

Krem tłusty o bardzo aromatycznym, kokosowym smaku i aksamitnej, smarownej konsystencji. Dedykowany do bezpośredniego dozowania na tartaletki, do łączenia innymi tłuszczami,...
Więcej

Chocollino

Idealny delikatny krem do nadzień wszelkich ciastek po wypieku. Dobrze się napowietrza, dając przy tym aksamitny smak i lekkość. Polecany w...
Więcej

Kinder Nut Cream z 15% orzechów laskowych

Krem Kinder Nut Cream to idealne połączenie aż 15% pasty z orzechów laskowych, czekolady oraz mleka. Ma szerokie zastosowanie w cukiernictwie...
Więcej

Nut Cream z 13% orzechów laskowych

Aksamitny krem czekoladowy z udziałem 13 % pasty z orzecha laskowego do stosowania na zimno. Ma szerokie zastosowanie w cukiernictwie oraz...
Więcej

White Chocolate Cream

Krem tłusty o smaku białej czekolady i aksamitnej, smarownej konsystencji (w temp. pokojowej). Dedykowany do bezpośredniego dozowania na tartaletki, do łączenia...
Więcej

Nadzienia do pączków

Pomazanka

To znakomity produkt o półpłynnej konsystencji idealny do aplikowania po wypieczeniu pączków.
Więcej

Polewy do ciast

Sonrisa Ciemna

Produkt przeznaczony do dekoracji: ciast biszkoptowych, ciastek deserowych, rożków i deserów. Można jej używać do ciast i produktów cukierniczych poddawanych krojeniu....
Więcej

Pasty

Pasta archaidowa 100% Smooth

Pasta arachidowa to 100% zawartości orzechów, wykorzystywana w sektorze cukierniczym jako składnik ciasta kruchego, wypełnienie korpusów drożdżowych, do łączenia ze śmietaną,...
Więcej

Pasta archaidowa 100% Crunch

Pasta arachidowa to 100% zawartości orzechów, wykorzystywana w sektorze cukierniczym jako składnik ciasta kruchego, wypełnienie korpusów drożdżowych, do łączenia ze śmietaną,...
Więcej

Pasta z orzecha laskowego 100%

Pasta z orzechów laskowych to 100% zawartości orzechów, wykorzystywana w sektorze cukierniczym jako dodatek do kremów, do łączenia ze śmietaną, a...
Więcej

Kontakt

Jabex Sp. z o. o.

Centrala:
ul. Piekarska 130,
43-300 Bielsko-Biała
NIP PL 9372733152

Oddział produkcyjny:
Bartoszówka 3, gm. Rzeczyca
97-220 Bartoszówka
tel. +48 531 250 346
bartoszówka@jabex.com.pl

Dział obsługi klienta:
tel. 33 815 15 40
zamowienia@jabex.com.pl

Dział eksportu:
tel. +48 662 229 082
tel. +48 733 668 842
export@jabex.com.pl

Jabex sp. z o.o.
ul. Piekarska 130, PL 43-300 Bielsko-Biała
NIP 9372733152
Tel.: +48 33 815 15 40
www.jabex.com.pl

Krajowy Rejestr Sądowy
KRS:0000880208; REGON: 388046642
Wysokość kapitału zakładowego 500.000,00 ZŁ;
Prezes Zarządu: Steven Verweij
Konta bankowe:
BNP Paribas: 55 2030 0045 1110 0000 0154 4810 (PLN)
BNP Paribas: 84 2030 0045 3110 0000 0009 5600 (EUR)

copyright © 2021 Jabex // All right reserved // design & code by foxstudio